marime text:

Trei barbati injunghiati, dupa ce au vrut sa desparta niste scandalagii!

Un barbat din judetul Galati era cat pe ce sa ramana fara o mana, iar doi camarazi de-ai sai au fost injunghiati, doar pentru ca au incercat sa desparta cativa scandalagii. Erau in casa, cand au auzit zarva in fata portii si s-au repezit sa-i imprastie pe certareti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ca la un semn, scandalagiii au uitat de ce se certau intre ei si s-au intors catre cei care voiau sa ii desparta. I-au lovit in nestire cu cutitele, fara sa se gandeasca la faptul ca oamenii nu le voiau raul.

Toti trei au primit ingrijiri medicale la spitalul din Galati, unde au ajuns cu o ambulanta. Doi dintre ei, raniti grav, au fost operati, pentru ca au pierdut mult sange.

Pe de alta parte, politistii au dat repede de urma agresorilor: patru barbati din aceeasi comuna. Au recunoscut ca se certau pentru ca nu stiau cum sa-si imparta banii obtinuti dintr-o afacere. Deocamdata sunt in libertate, dar pot ajunge dupa gratii, pentru vatamare corporala sau chiar tentativa de omor.

De pe patul spitalului, victimele par hotarate sa nu-si ierte agresorii. Se gandesc sa apeleze si la instanta, ca sa le ceara daune materiale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu