marime text:

Trei barbati au luat o bataie sora cu moartea de la unul singur. Cum crezi ca a fost posibil?

Trei barbati au aflat luni seara cat e de greu pumnul unui cioban din Dambovita, desi nu-i gresisera cu nimic. Masurau un teren vecin cu parcela lui, cand i-a zarit oierul cel iute la manie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul a crezut ca venisera sa-i ia pamantul si n-a stat la discutii. A sarit la bataie si pe toti trei i-a umplut de sange.

Cele trei victime, un angajat de la cadastru, un paznic de la primarie si un localnic, masurau un teren pe un deal intre comunele Voinesti si Vulcana, langa stana ciobanului-agresor. Acesta din urma a sarit ca ars crezand ca cei trei ii masoara pamantul.

Ciobanul furios ar fi sarit la bataie cu pumnii si o bata. Victimele s-au ales cu nasul spart, hainele rupte si lovituri pe tot corpul. Toti cei trei barbati au avut nevoie de ingrijirile medicilor, iar doi dintre ei au ramas internati in spitalul din Pucioasa.

Politistii au ajuns cu greu la stana, din cauza terenului accidentat si nu l-au mai gasit pe cioban. L-au identificat insa si urmeaza sa-l audieze.

Cei trei barbati loviti au depus o plangere impotriva agresorului lor si asteapta ca justitia sa-l pedepseasca.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu