marime text:

Trei adolescenti romani au rapit si violat o autostopista la Cannes!

Trei tineri romani au fost retinuti in Franta, fiind acuzati ca au rapit doua turiste care faceau autostopul pe Riviera franceza, iar pe una dintre ele au violat-o.
Trei adolescenti romani au rapit si violat o autostopista la Cannes!
Cele doua femei, o americana si o frantuzoaica, au fost rapite in noaptea de joi spre vineri la Cannes, unde faceau autostopul in fata unui club de noapte.

Ele au fost terorizate de cei trei romani in masina carora s-au urcat, insa una dintre cele doua femei a reusit sa scape la La Gaude. Cea de-a doua a fost insa lovita si violata, dupa care a fost abandonata, vineri dimineata, pe marginea soselei, intre Le Muy si Draguignan.

Agresorii au fost retinuti dupa numai cateva ore, in urma unei anchete declansate de jandarmeria din Grasse si politia municipala din Cannes.

"Tanara americana a reusit sa scape din mainile rapitorilor", a declarat capitanul Daniel Chazalon, coordonatorul anchetei, adaugand ca femeia a reusit sa alerteze fortele de ordine, care i-au localizat pe agresori vineri dimineata, cand acestia au retras bani folosind cardul de credit al victimei.

"Victimele i-au recunoscut formal pe cei trei, romani cu varste de 16, 17 si 19 ani, care nu au domiciliu stabil, dar se afla cu regularitate in zona Cannes", a precizat Chazalon, afirmand ca tinerii se afla in arest si urmeaza sa fie deferiti Parchetului din Grasse.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu