marime text:

Transport de scoici de apa dulce, oprit de politisti!

Politistii romani au distrus o afacere valoroasa ca o perla, insa perfect ilegala. Acestia au reusit sa opreasca un transport de scoici de apa dulce, cu destinatia Olanda. Patru tineri au adunat marfa rara dintr-un rau din judetul Satu Mare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tinerii, de loc din Bihor, au strans pretioasele moluste de pe Valea Ierului. Opt scoici de acest tip cantaresc un kilogram, iar intermediarul din Ungaria dadea pe ele 40 de lei. Mai departe, pretul crestea vertiginos! Olandezii platesc in jur de 13.000 de euro pe un transport de o tona.

Scoicile de apa dulce sunt considerate o adevarata delicatesa in Occident. Asa ca romanii au ignorat faptul ca suntem in plina perioada de prohibitie.

Politistii din Satu Mare i-au oprit cand faceau deja al doilea transport. Prima transa a trecut deja de vamesi. Pentru braconaj si contrabanda, cei patru pot face inchisoare,  pana la 3 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu