marime text:

Traficantii din Ploiesti n-au nicio emotie - vand droguri direct de la geamul apartamentului!

Cinci tineri din Ploiesti vindeau stupefiante de mare risc in vazul lumii, fara nicio teama. Transformasera un apartament in depozit, iar pervazul lui in tejghea. Geamul se deschidea pentru toti cunoscatorii care stiau codul.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cateva minute de asteptare in fata unui geam. Apoi are loc tranzactia. Se dau bani si in cateva clipe pliculetul cu substante periculoase ajunge in mana tinerilor care pleaca multumiti. Intr-o zi se faceau vanzari de pana la 5.000 de lei, spun procurorii de la DIICOT.

Printre clientii magazinului de droguri din bloc erau chiar si elevi. Politistii au filmat la coada trei baieti care nu par sa aiba mai mult de 16-17 ani. Are loc si o negociere. Traficantul le cere mai multi bani iar in final, cand adolescentii spun ca n-au, le da totusi marfa. Unul dintre tineri o ia si pleaca furisandu-se.

Inca un client, tot adolescent, se apropie temator si bate in geam, asa cum le este intelegerea. Asteapta sa apara vanzatorul de etnobotanice, plaseaza scurt comanda si banii. Pleaca in fuga dupa ce primeste ce-a cerut. Multi dintre clienti ajungeau apoi la spital.

Cand au fost retinuti, suspectii aveau inca multa marfa in depozit. Au fost gasite 4.500 de plicuri etnobotanice si s-a ridicat suma de 45.000 de lei.

Doi dintre tinerii retinuti pentru trafic de droguri de mare risc au si un magazin legal cu plante etnobotanice. Substantele periculoase, interzise de lege, le comercializau in apartamentul de la parterul blocului. Pe toti ii asteapta chiar si 15 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu