marime text:

Traficanti de droguri prinsi in Miercurea Ciuc

Sase persoane din Harghita sunt cercetate pentru trafic si consum de droguri de risc, politistii gasind, in urma unor descinderi la locuintele acestora, cannabis, un cantar electronic, bucati de staniol destinate ambalarii drogurilor si bani care ar proveni din vanzarea acestora.
Traficanti de droguri prinsi in Miercurea Ciuc
Politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Harghita, cu sprijinul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si al Politiei Judetene Harghita, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Harghita, au declansat, in 28 mai, o actiune in Miercurea Ciuc, privind combaterea traficului si a consumului ilicit de droguri.
 
Astfel, s-au facut patru perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane cu varste cuprinse intre 20 si 39 de ani, din Miercurea Ciuc, fiind controlate si trei autovehicule detinute si folosite de aceste persone.
 
In urma perchezitiei facute la domiciliul uneia dintre aceste persoane, suspectata de conducerea unei retele de distributie de droguri de risc in municipiu, politistii au gasit si au ridicat 20 de grame de cannabis, un cantar electronic, bucati de staniol destinate ambalarii drogurilor, 1.440 de lei, bani proveniti in urma vanzarii de droguri, precum si opt telefoane mobile.
 
In aceeasi locuinta a fost gasit un tanar de 22 de ani, din Miercurea Ciuc, asupra caruia s-a gasit un gram de cannabis, ambalat in foita de staniol. Tanarul a declarat ca a cumparat drogurile de la barbatul in casa caruia se afla, cu 60 de lei. Tot acolo a fost identificat un alt tanar, in varsta de 20 de ani, care achitase cu o zi inainte suma de 80 de lei, urmand sa primeasca cannabis in schimbul acesteia.

Barbatul in casa caruia s-au gasit drogurile a fost initial retinut si apoi arestat de Tribunalul Harghita pe o durata de 29 de zile, ceilalti fiind cercetati in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu