marime text:

Traficant, prins de politisti cu un kilogram de heroina, aflat in pungi lipite de picior

Un presupus membru al unei retele de trafic international de droguri pe relatia Bulgaria-Romania, ce transporta un kilogram de heroina in pungi lipite de picior, a fost retinut de Politie.
Traficant, prins de politisti cu un kilogram de heroina, aflat in pungi lipite de picior

Ancheta politistilor de la Crima Organizata a inceput in urma cu doua luni, in baza unor informatii ca exista un grup infractional specializat in vanzarea de heroina in Capitala, se arata intr-un comunicat de presa de luni al Politiei Romane.

Politistii antidrog l-au prins, astfel, pe T.N., duminica dimineata, in Bucuresti. Acesta avea aproape un kilogram de heroina, ascuns in doua pungi lipite de picior. Drogurile erau aduse din Bulgaria si urmau sa fie transmise altui membru al retelei, din Bucuresti.

In cauza mai sunt cercetate sase persoane, pentru trafic international de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat. Patru dintre suspecti sunt deja arestati preventiv.

Actiunea politistilor a fost coordonata de procurorii DIICOT Bucuresti.

Ofiterii continua ancheta pentru identificarea tuturor membrilor retelei si pentru probarea intregii activitati infractionale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu