marime text:

Traficant prins cu 440 de pastile de ecstasy si 300 de grame de Speed

Un tanar din Baia Mare a fost prins in timp ce incerca sa vanda 440 de comprimate de ecstasy si aproape 300 de grame de amfetamine, Tribunalul Alba hotarand arestarea traficantului, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc.
Traficant prins cu 440 de pastile de ecstasy si 300 de grame de Speed

In autoturismul suspectului, politistii au mai descoperit un cantar electronic digital, un pistol cu aer comprimat si bani.

Politia Romana informeaza ca, joi, politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba-Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT-Serviciul Teritorial Alba Iulia, au prins in flagrant delict o persoana care incerca sa vanda droguri de mare risc (ecstasy si amfetamine).

Ionut P. (23 de ani), din Baia Mare a fost prins in timp ce incerca sa vanda aproximativ 400 de comprimate ecstasy si 300 de grame de Speed despre care sustine ca sunt aduse din Olanda.

"In urma efectuarii controlului corporal si al autoturismului, politistii au gasit 440 de comprimate de ecstasy, 275,69 de grame de Speed, 34 de pliculete a cate aproximativ un gram care contineau substanta alb-galbuie pulverulenta, doua pungi din material plastic ce contineau substanta alb-galbuie pulverulenta, un cantar electronic digital, un pistol cu aer comprimat, 2.620 de euro, 5.000 de forinti si 1.561 de lei", precizeaza sursa citata.

Anchetatorii au cerut instantei arestarea preventiva a tanarului, iar Tribunalul Alba a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de mare risc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu