marime text:

Tolea Ciumac a fost eliberat! Fapta de care il acuza spaniolii s-a prescris

Nici n-a scapat bine din inchisorile romanesti, ca iata, pentru Tolea Ciumac, amenintarea puscariei vine din indepartata Spanie. Autoritatile judiciare din Tenerife il cauta pe interlop, ca sa dea socoteala intr-un caz de violenta petrecut acum 9 ani, chiar intr-o puscarie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii au decis in ultima clipa sa nu il retina pe temutul interlop, asta si pentru ca inca mai asteapta explicatii suplimentare din partea autoritatilor spaniole.

Oficial, in mandatul de arestare europeana, Tolea Ciumac figureaza cu un singur capat de acuzare, respectiv vatamare corporala. Ceea ce in Romania ar insemna o condamnare de maximum 5 ani, adica la noi, fapta s-ar fi prescris. Or tocmai acest detaliu i-ar putea face pe judecatorii romani sa refuze arestarea lui preventiva si implicit extradarea in Spania.

Soarte lui Tolea va fi decisa vineri. Pana atunci pot aparea noi documente legate de povestea de acum 9 ani si mai ales legate de ancheta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu