marime text:

Tocat in bataie si abandonat o noapte intr-un sant pentru un telefon mobil

Cu corpul zdrobit si plin de sange - asa a zacut o noapte intreaga intr-un sant un barbat de 34 de ani, din localitatea brasoveana Vulcan. Ar fi fost sortit mortii daca nu ar fi trecut pe acolo intamplator un consatean, care a chemat imediat ajutoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul se trage de la popasul pe care barbatul l-a facut intr-un bar din localitate. A stat la aceeasi masa cu doi consateni care au vazut ca omul nostru are un telefon nou-nout.

Au banuit ca ar avea si bani, mai ales ca stiau ca sora lui lucreaza in strainatate si obisnuieste ca de sarbatori sa trimita cadouri acasa.

Repede au pus la cale talharia. L-au urmarit pe om si, la adapostul intunericului, l-au atacat. Fara mila, l-au lovit la nesfarsit cu pumnii, picioarele si un ciomag.

Au incetat abia cand victima nu s-a mai miscat. I-au luat telefonul, dar bani n-au gasit la el.

Medicii nu sunt prea optimisti cu privire la soarta victimei. A zacut o noapte intreaga in coma la marginea drumului pana sa ajunga la ei.

Cand politistii au batut la portile agresorilor, ei inca dormeau, ametiti bine de alcool.  Si-au amintit cu greu ce-au facut si in timpul audierilor si-au recunoscut fapta.

Internat la reanimare, barbatul respira acum doar cu ajutorul aparatelor si in functie de starea lui, procurorii ar putea schimba incadrarea faptei agresorilor.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu