marime text:

Turism sexual la Constanta - zeci de copii victime ale pedofililor europeni

Doi tineri din Constanta, urmariti international pentru ca racolau minori pe care ii furnizau apoi unei retele de pedofili, au fost retinuti marti de politisti. Capii retelei erau un politist din Norvegia acuzat deja de pornografie infantila si un italian, specialist in IT.
Turism sexual la Constanta - zeci de copii victime ale pedofililor europeni

Cei doi, in varsta de 22 de ani, au primit deja mandate de arestare preventiva si sunt invinuiti ca primeau bani in schimbul acestui serviciu pe care il faceau pentru pedofilii straini.

Anchetatorii sustin ca intre 2004 si 2006, cetateanul italian si cel  norvegian au facut  mai multe calatorii in Romania, la Constanta. Aici, in diverse apartamente inchiriate intretineau raporturi sexuale cu mai multi minori ce erau racolati de cei doi suspecti din Romania. Pentru fiecare copil pe care il momeau in apartament, suspectii primeau de la cei doi cetateni straini cate 20 de dolari.

Cel putin 20 de copii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani au cazut in plasa pedofililor. Primeau, in schimbul partidelor de amor filmate, dulciuri, sucuri si bani si erau amenintati sa nu sufle o vorba nimanui despre cele intamplate.

Pe firul povestii au intrat autoritatile italiene care au reusit sa destructureze reteaua in anul 2007. Cei doi pedofili straini au fost arestati, iar in urma anchetei politistii italieni au aflat si despre romanii care lucraru pentru cei doi.

Tinerii au fost dati in urmarire internationala si au fost prinsi abia luni seara. Acum sunt in arest.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu