marime text:

Tigani amendati, dupe ce s-au apucat sa faca supa de gaina in curtea spitalului!

Circ revoltator, in curtea spitalului judetean Constanta, unde zeci de romi si-au asezat satra: au dus acolo gaini bune de taiat, lemne pentru foc si un ceaun, ca sa pregateasca masa pentru o ruda internata, pe care medicii tocmai o anuntasera ca poata manca ce pofteste. Angajatii institutiei medicale au sarit cu exctinctorul si au chemat politia, care a amendat si bucataresele, si ajutoarele lor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand au aflat ca ruda pe care o au internata a primit permisiunea sa manance supa de gaina, romii s-au instalat cu tot cu bucatarie in curtea spitalului. Barbatii au taiat doua pasari, apoi s-au asezat la umbra copacilor, pentru odihna. O doamna priceputa a parlit gaina, alta a preluat pasarea pentru a o transa, iar o a treia a inceput sa prepare supa, dar si o tocanita cu carne de oaie.

La toate aceste scene au asistat zeci de bolnavi, dar si agentii de paza. N-au indraznit sa sufle o vorba. Intr-un tarziu, un pacient a prins curaj si a anuntat conducerea.

Intr-un final, a aparut politia, care a impartit sanctiuni pentru tulburarea linistii si ordinii publice. 200 de lei, in total.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuio (2011-03-30 15:52:50)
incredibil. a trebuit sa vad de doua ori videoul sa imi pot da bine seama. Oameni buni, in curtea spitalului, si ei vin cu o amenda de 200 lei. din pacate ne meritam soarta!
raspunde »
emanuel (2011-01-04 15:21:45)
dragos,esti mai prost decat toti tiganii la un loc...virgin analfabet ce esti!
raspunde »
dragos (2010-12-21 20:29:17)
da de ce ma ce aveti cu ei interrasistilor ce pl mea aveti cu ei lege de ***** ei nus oameni mancamiati **** eu as roaman dar nam nimic cu ei zdrentelor
raspunde »
XULESCU (2010-07-13 01:33:24)
Nu pot sa cred ! Doamne , in ce tara traim . Unde sa ajuns cu toleranta asta exagerata ... tiganii nu sunt oameni normali , nu au limite trebuiesc expulzati in Antarctica. classifieds Portland
raspunde »