marime text:

Testul Poligraf la mafia fierului vechi din Sintesti: s-au jurat in biserica ca nu-s vanduti Politiei!

Spectacol grotesc facut intr-o biserica ortodoxa de o familie de tigani. Disperati ca ar putea fi snopiti in bataie de vecini, doi soti l-au convins pe parinte sa-i lase sa jure pe Biblie ca nu sunt informatori ai Politiei. Chiar si asa, cei din clanul rival privesc toata povestea cu rezerva, iar autoritatile se tem de o noua confruntare. Mai ales ca sotii aflati in centrul scandalului n-au fost nici in casa Domnului usa de biserica.  
Testul Poligraf la mafia fierului vechi din Sintesti: s-au jurat in biserica ca nu-s vanduti Politiei!

De cateva saptamani bune, la Sintesti, in judetul Ilfov, e tensiune mare. Doua familii sunt pe picior de razboi dupa ce s-au certat de la preturile practicate in contrabanda cu fier vechi.

Maria si Gogu Mihai sunt din Sarulesti dar s-au stabilit la Sintesti. Nu sunt bine vazuti in comunitate, dupa ce s-au incaierat cu vecinii de peste drum si au fost arestati cu randul.

Consatenii spun ca ar fi informatori ai Politiei, iar cei doi nu stiu ce sa mai faca sa risipeasca banuielile. S-au dus si la o biserica din Calarasi, sa jure pe Biblie ca sunt curati ca lacrima. Preotul i-a ascultat cu retinere, mai ales ca juramantul de nevinovatie a fost spus in tiganeste.

Nici macar in Casa Domnului, cei doi soti nu s-au potolit si tunau si fulgerau impotriva celor care-i dusmanesc. La Sintesti, inamicii lor au primit cu rezerva scena de la altar.

Oricum sansele unui armistitiu sunt deocamdata mici. Nu este exclus ca peste cateva zile sa fie convocat Staborul, singura judecata care are valoare in aceasta comunitate.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu