marime text:

TERIFIANT. O tanara de 21 de ani, studenta la Stomatologie, omorata si incendiata!

O tanara de 21 de ani, din Fagaras, a fost chinuita pana si-a dat sufletul. Apoi, cel care i-a luat zilele a incendiat-o. "Era studenta la Stomatologie. Se remarca de fiecare data, pentru ca era foarte frumoasa si avea tot ce isi dorea", povestesc sfasiati de durere cei care au cunoscut-o. Politistii iau in calcul varianta unei crime pasionale, dar si pe cea a unui jaf.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Lucica, sau Cici, cum ii spuneau prietenii, s-a distrat sambata noapte la discoteca, insa la un moment dat, a plecat pana acasa, ca sa isi schimbe pantofii cu unii mai comozi.

Fetele au sunat-o sa vada de ce intarzie, dar le-ar fi spus ca nu se mai intoarce, pentru ca ii este somn. Dimineata, a sunat-o fratele, cand a vazut ca are de la ea un apel pierdut. Omul s-a speriat si a rugat un vecin sa mearga pana la usa sa vada ce se intampla. Cici murise. Avea rani pe corp iar camera ei era plina de fum.

In aceeasi noapte, o alta vecina ar fi auzit strigate de ajutor de langa casa fetei.

Peste zece zile, tanara ar fi implinit 22 de ani, spune indurerata mama ei. Cei din familie marturisesc ca fata nu avea un prieten. O interesa doar scoala si spera sa obtina o bursa.

Deocamdata, rudele nu au putut sa intre in casa. Criminalistii au sigilat locuinta si nu lasa pe nimeni sa intre inauntru. Au luat amprente si verifica sa vada daca nu cumva lipsesc obiecte dinauntru si se poate vorbi si despre un jaf.

Trupul tinerei a fost dus deja la laboratorul de medicina legala, iar luni se va face autopsia. Abia atunci anchetatorii vor afla daca fata traia inca atunci cand in camera ei a izbucnit acel incendiu. Surse din ancheta spun ca ea avea si urme de violenta pe corp.

Politistii au deja un cerc de suspecti, insa nu au vrut sa spuna despre cine este vorba.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu