marime text:

TERIFIANT. Doi minori, banuiti ca au spanzurat un caine!

De o imagine terifianta au avut parte joi dimineata, locuitorii unui cartier din Oradea, cand au dat cu ochii de cadavrul unui caine, care fusese spanzurat intr-un copac. Ingroziti, oamenii au chemat imediat politia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii comunitari i-au chemat imediat si pe membrii unei fundatii pentru protectia animalelor, care se vor ocupa de cadavrul catelului.

Apoi, oamenii legii au inceput sa ia declaratii de la oamenii din cartier, pentru a afla indicii despre identitatea celor care au fost capabili de o asemenea cruzime. Si acestea nu au intarziat sa apara: un martor sustine ca ar fi vazut doi copii chinuind cainele maidanez in apropierea copacului, iar un alt vecin intareste declaratia barbatului, povestind ca i-a vazut pe baieti lovind acelasi animal, cu o seara inainte.

Daca se va dovedi ca ei au comis aceasta atrocitate, fiind minori, responsabilitatea va cadea pe umerii parintilor, care vor fi amendati.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu