marime text:

Telenovela violenta la Craiova, declansata de rapirea unei fete de 17 ani

O iubire interzisa a invrajbit doua familii din Craiova. Dupa ce o tanara a fost rapita de iubitul ei, familia fetei s-a facut foc si para si s-au dus sa ceara socoteala la poarta amorezului. N-au dat de el, dar s-au razbunat pe rudele lui si daca n-ar fi intervenit politistii, s-ar fi terminat totul in sange.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre tanarul de 19 ani si fata de doar 17 ani se infiripase de  cel putin doi ani o poveste de iubire. Cu toate ca s-au casatorit conform traditiei cu altcineva, familiile lor nu au putut sa-i desparta. De trei ori a fugit baiatul cu fata si tot de atatea ori s-au intors. 

Joi dimineata, baiatul a luat din nou fata, fara stirea parintilor si a disparut. Zece persoane din familia fetei au tabarat peste rivali si le-au bombardat casa cu pietre. Au plecat la final cu cateva bunuri din casa, ca sa-si compenseze cumva pierderea. Apoi si unii, si altii au dat explicatii la politie.

Cand s-au trezit atacati din toate partile, cei din familia baiatului au crezut ca nu mai scapa cu viata.

Pentru ca familiile celor doi tineri stau foarte apropae una de alta, politistii vor patrula pe strada lor, ca sa evite izbucnirea unui alt conflict.

Atacatorii se pot alege cu dosare penale, pentru tulburarea ordinii si linistii publice si pentru distrugere. In cealalta tabara, tanarul poate fi acuzat de rapire.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu