marime text:

Telenovela romaneasca - un roman a batut un politist italian pentru o cubaneza!

Un imigrant roman a fost arestat in Italia dupa ce l-a batut pe un agent al carabinierilor, din gelozie, victima avand fracturi si necesitand cel putin 40 de zile de ingrijiri medicale, informeaza ziarul Il Corriere di Romagna, in editia online.
Telenovela romaneasca - un roman a batut un politist italian pentru o cubaneza!
Agresiunea s-a produs luni in orasul Rimini, in nord-estul Italiei. O tanara de origine cubaneza in varsta de 36 de ani le-a povestit unor agenti ai carabinierilor, in clubul in care lucra, ca fostul ei prieten roman o amenintase si a patruns cu forta in apartamentul sau, dupa ce s-au despartit.
 
Carabinierii, care nu se aflau in timpul serviciului, s-au oferit sa o protejeze pe tanara cubaneza, insotind-o pana acasa. Ajunsi la locuinta tinerei, unul dintre carabinieri a mers in apartament pentru a se asigura ca nu intrase iarasi fostul prieten roman al cubanezei. Romanul, care patrunsese iarasi pe geam in apartamentul fostei concubine, a crezut ca aceasta are un nou iubit, astfel ca a inceput sa il loveasca pe agentul carabinierilor, care a suferit numeroase fracturi si a ramas imobilizat.
 
Romanul in varsta de 22 de ani a fost arestat dupa cateva ore de catre colegii carabinierului agresat si va fi pus sub acuzare pentru vatamare corporala in forma agravata si rezistenta opusa unui agent al fortelor de ordine.
Carabinierul agresat va avea nevoie de cel putin 40 de zile de ingrijiri medicale.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu