marime text:

Taximetristii din Capitala au primit mai repede cadourile de la politisti, sub forma de amenzi!

Comerciantii nu sunt singurii care, in perioada sarbatorilor, incearca sa-si rotunjeasca incasarile, pe seama romanilor ce forfotesc prin oras. Taximetristii spera si ei sa compenseze zilele moarte de peste an, transportand oamenii plecati la cumparaturi sau pe la petreceri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doar ca unii nu se multumesc sa castige prin cresterea numarului de clienti si nu ezita sa incalce legea. Politistii care i-au luat la bani marunti pe taximetristii din Capitala au avut o multime de surprize: de la autorizatii lipsa si aparate de taxat masluite, pana la stationarea in locuri nepermise, dar cu vad bun.

In zonele aglomerate, cum sunt centrele comerciale, unde nu exista parcari pentru taxiuri, fiecare opreste unde are chef.

Pe langa amenzile impartite pentru stationare neregulamentara, politistii au gasit si alte nereguli. Daca au mai renuntat la ''maimuta'', unii taximetristi au gasit alte metode de a insela clientul si chiar statul.

In total, peste 50 de taximetristi au fost amendati. Actiunea politistilor va continua si in zilele urmatoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu