marime text:

Tatal fetei de 15 ani moarta dupa avort: medicul a cazut in genunchi, mi-a pupat mana si mi-a cerut iertare!

Ancheta continua la Constanta in cazul tragic al copilei de 15 ani, gravida in patru luni, care a murit la cateva ore dupa avort. Parintii spun ca doctorul a fost de acord sa-i intrerupa sarcina, pentru 3000 de lei. Acum, politistii il cerceteaza pentru ucidere din culpa.  
Tatal fetei de 15 ani moarta dupa avort: medicul a cazut in genunchi, mi-a pupat mana si mi-a cerut iertare!

Desi termenul in care o sarcina poate fi intrerupta fara riscuri era depasit cu aproape doua luni, parintii Huliei i-au cerut unui ginecolog de la Spitalul Judetean Constanta sa le scape fata de rusine. Medicul s-a invoit, dar cu anumite conditii.

La doua ore dupa interventie adolescenta a intrat in coma. A fost dusa la terapie intensiva cu hemoragie interna si s-a stins fara ca parintii sa-i ceara iertare.

"La ora patru dimineata am pierdut-o, am fost anuntat, m-am dus de urgenta acolo, am intrat peste doctor: <Mi-ai omorat copil de 15 ani ,nenorocitule, te omor! Mi-a pupat mana, a cazut in genunchi ,ce sa-i fac? Ce sa-l omor? Sa decida legea", spune tatal ei, Metin Satula.

Rudele spun ca au aflat tarziu ca Hulia este insarcinata in patru luni. Impreuna cu ea, au decis ca este prea devreme sa fie mama. S-au pripit. Cauza mortii, spun legistii, a fost o ruptura a uterului.

Ginecologul, care avea 15 ani de experienta, n-a mai dat pe la spital de cand pacienta lui a murit. Nici nu va mai lucra acolo.

"Au fost suspendate raporturile de munca dintre spital si doctor, va fi sesizata Comisia de Malpraxis si Colegiul Medicilor", spune Florian Stoian, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Constanta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu