marime text:

Taranii au inceput sa se inarmeze! Nu-si mai apara gainile cu furca, ci cu pistolul cu bile!

In astfel de vremuri tulburi, in care hotilor le este foame, taranii au inceput sa se inarmeze. Ca sa-si apere gainile din batatura si sacii de cartofi din beci, tot mai multi gospodari lasa furcile pentru pistoale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Comerciantii vand intre doua si cinci arme pe saptamana. Este drept ca altfel te respecta omul, atunci cand treci pe ulita cu pusca la cingatoare.

Usor parfumat, nea Avram din Rovine are numai cuvinte de lauda, desigur, la adresa lui. E curajos, nu gluma, de cand are pistol. Vrea sa-si apere singur de hoti murgul cel falnic, curcanul alb ca neaua, mandretea de gaini si lanul de cartofi. Asa ca face zilnic exercitii. Din fericire, n-are gloante.

Mandru de achizitie si parca mai "stapan pe sine", omul nostru patruleaza prin ograda ca-n Vestul Salbatic. S-a dovedit ca strategia lui da roade.

La fel de incintat de pistolul cu gaze recent cumparat este si domnul Marcel din Branisca.

Proprietarii magazinelor de arme si-au dat seama ca la tara pot face bani, asa ca s-au aprovizionat cu modele ceva mai ieftine.

Numai in judetul Hunedoara, o treime dintre posesorii de pistoale sunt oameni simpli de la sat: cam 1.500. Toti au autorizatie.

Cel mai iefin pistol cu bile costa 1.000 de lei, iar unul cu gaze poate ajunge si 2.000 de lei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu