marime text:

Tanarul care a violat-o pe mama vicepresedintelul CJ Arges, prins dupa patru zile

Politistii argeseni au un principal suspect in cazul batranei de 77 de ani care a fost violata si talharita in propria ei casa, in seara de Sfantu Ioan. E un tanar in varsta de 24 de ani, chiar un vecin de-al femeii care este mama vicepresedintelui Consiliului Judetean Arges.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii au luat la intrebari mai bine de 50 de barbati, dupa ce au constat ca femeia fusese violata si talharita de 50 de lei. Munca nu le-a fost usoara, dar in cele din urma un suspect a fost retinut pentru 24 de ore.

Mai multe urme, printre care si cateva amprente lasate pe pervazul unei ferestre, i-au facut pe politisti sa aiba dovezi solide impotriva tanarului de 24 de ani.

Politistii spun ca el si-a premeditat actiunile: a venit la casa femeii cu gand sa fure ceva, dar imediat ce a spart un geam femeia i-a chemat pe oamenii legii. Agresorul s-a ascuns atunci, politistii nu l-au gasit, dar imediat ce au plecat agentii, barbatul s-a intors in casa victimei si a supus-o la chiunuri greu de suportat. Apoi a plecat si cu banii ei.

Principalul suspect se numeste Bujor Raj si are 24 de ani. Cand politisiti l-au pus fata in fata cu probele stranse din casa batranei a recunoscut doar ca el a fost cel care i-a spart geamul. Apoi s-a razgandit si a negat ca ar fi avut ceva de-a face si cu asta.

Politistii nu au insa niciun dubiu ca tanarul este cel care a supus-o la chinuri pe femeia de 77 de ani.
 
Desi exista deja o ordonanta de retinere pe numele suspectului, femeile din sat tot se tem la fiecare zgomot suspect din batatura.

Daca va fi gasit vinovat, suspectul ar putea primi chiar si 20 de  ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu