marime text:

Tanarul de 17 ani care a omorat un om a fost arestat. Risca 25 de ani de inchisoare!

Un adolescent de 17 ani, din Ivanesti, Vaslui, si-a distrus singur viitorul, dupa ce a injunghiat mortal un barbat si a ranit grav un altul. A vrut astfel sa isi razbune matusa, alungata din casa de concubin. Cei pe care i-a atacat sunt frati cu fostul iubit al femeii.
Tanarul de 17 ani care a omorat un om a fost arestat. Risca 25 de ani de inchisoare!

Tanarul de 17 ani a aflat ca matusa la care tinea foarte mult a fost alungata din casa de iubit. Inarmat cu un cutit, baiatul a plecat spre locuinta acestuia, insa in drum s-a intalnit cu fratii iubitului si a izbucnit cearta. Intr-un moment de furie, a lovit cu cutitul si i-a doborat pe amandoi.

Una dintre victime, in varsta de 31 ani, a fost ranita grav si a murit in drum spre spital. Celalalt barbat, de 35 ani, a fost salvat la limita, dupa ce a stat mai multe ore pe masa de operatie.

Baiatul i-a atacat pe cei doi barbati cu atata furie, incat dintr-o singura lovitura de cutit i-a doborat pe amandoi.

Mezinul a murit in drum spre spital, iar fratele sau a fost operat. Medicii din Husi i-au scos din stomac 3 litri de sange si au stabilit ca viata lui a fost pusa in pericol.

Tanarul a fost retinut de politisti pentru 20 de zile si este cercetat pentru omor si tentativa de omor. Si-a recunoscut fapta si si-a cerut iertare, in fata anchetatorilor, cu ochii in lacrimi. Regretele tardive nu-l vor scapa insa de o pedeapsa ce poate merge pana la 25 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu