marime text:

Tanara violata timp de cateva ore, de trei barbati care au dat buzna peste ea in casa!

Intamplare socanta intr-o comuna din Galati. O tanara de 28 de ani a fost batjocorita in fel si chip de trei consateni, care au dat buzna in casa ei, pentru ca o stiau singura. Dupa mai multe ore de abuzuri, barbatii au abandonat-o, iar fata a iesit afara, in ploaie, desculta, ca sa ceara ajutor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatii stiau ca fata ramasese singura acasa, pentru ca mama ei ingrijea o prietena bolnava. Asa ca au spart un geam ca sa intre, iar de frica, fata s-a ascuns sub pat. Asta nu i-a tinut departe de ea mult timp.

Din fericire, autorii au fost prinsi. Fata a fost ajutata de mama ei sa mearga si sa povesteasca totul la politie. Acolo a spus ca l-a recunoscut pe unul dintre agresori. Era un baiat din comuna. Dupa ce politia l-a gasit acasa, el a marturisit si cine au fost cei care l-au insotit in momentul atacului.

Cei trei suspecti au varste cuprinse intre 19 si 21 de ani si au fost arestati preventiv pentru viol si violare de domiciliu.

Pentru ca tanara este in stare de soc, mama ei vrea sa ceara ajutorul un specialist care s-o ajute sa depaseasca trauma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu