marime text:

Tanara sfasiata de aceiasi caini care in luna ianuarie au omorat un om!

Experienta infioratoare pentru o femeie de 33 de ani, din judetul Suceava. Tanara, care sufera de un handicap psihic, a ajuns in spital, dupa ce a fost muscata de doi caini care i-au sfasiat mainile si picioarele. Martorii spun ca victima a fost atacata in apropierea unui iaz privat, intr-o zona in care umbla libere mai multe animale agresive ale stapanului terenului. Aceiasi caini chiar ar fi omorat un om, de 71 de ani, in luna ianuarie, spun localnicii.
Tanara sfasiata de aceiasi caini care in luna ianuarie au omorat un om!

Femeia de 33 de ani este internata la spitalul din Suceava si medicii nu pot spune deocamdata daca va supravietui. A pierdut mult sange, iar ranile multiple ii pot cauza o infectie fatala in orice moment.

Tanara mergea pe un drum de  tara, spre locuinta surorii sale. Se pare ca, langa iaz, cainii au atacat-o din senin si au incoltit-o langa apa, cand nu a mai avut unde sa fuga. Tipetele de groaza ale victimei, muscata de maini si de picioare, au fost auzite de doi tineri. Acestia au reusit sa distraga atentia animalelor si sa le faca sa se indeparteze. Tanara era intr-o balta de sange, cu hainele sfasiate. O ambulanta a dus-o de urgenta la spital.

Localnicii spun ca cei cativa caini de rasa ai proprietarului iazului le fac viata un calvar, pentru ca nu sunt legati niciodata. Sunt inspaimintati, mai ales dupa ce un batran si-a gasit moartea in coltii lor, in luna ianuarie. Politia
ancheteaza ancheteaza acum ambele atacuri.

Proprietarul cainilor este plecat in prezent din tara. Tatal sau, care doar ii ingrijeste animalele, nu a vrut sa vorbeasca
despre cele intamplate. Daca va fi gasit vinovat de nerespectarea legislatiei privind supravegherea animalelor periculoase, stapanul lor ar putea ajunge la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu