marime text:

Tanara rapita si fortata sa se prostitueze, salvata de un client caruia i-a cerut ajutorul!

Un strigat de ajutor, pentru care nimeni n-a avut urechi timp de doi ani, a fost auzit in cele din urma de clientul unei femei obligate sa se prostitueze.
Tanara rapita si fortata sa se prostitueze, salvata de un client caruia i-a cerut ajutorul!

Plangand in hohote, i-a spus celui care platise pentru o noapte cu ea ca din 2009, este prizoniera unor traficanti. Omul i-a intins o mana, lucru pe care zecile de barbati pe care i-a rugat de-a lungul vremii nu l-au facut. Cei care au batut-o crunt si au vandut-o, in tara sau in strainatate, o amenintau mereu ca daca vrea sa scape, ii ucid pruncii.

Tanara, putin trecuta de 20 de ani, abia leaga cateva propozitii. Gandul ca cineva le-ar putea face rau copiilor ei inca nu-i da pace.

Calvarul aceste fete a inceput in urma cu doi ani, cand o prietena a invitat-o sa petreaca la ea cateva zile, intr-un alt oras. Acolo i-a cunoscut pe indivizii care au sechestrat-o.

Fata a implorat de mai multe ori clientii sa o ajute sa scape. Toti i-au promis ca revin cu ajutoare, insa nimeni n-a mai dat niciun semn. A incercat sa fuga. A fost prinsa si batuta crunt. A renuntat o vreme si apoi a simtit ca trebuie sa ceara din nou sprijin. A avut noroc. 

Ofiterii specializati in trafic de persoane stiu ca mii de fete din toata tara pot ajunge extrem de usor victime ale traficantilor.

Politistii de la Crima Organizata le pot oferi protectie victimelor. Le duc in adaposturi secrete, special create, unde le ofera consiliere psihologica si programe de reintegrare in societate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu@lf (2011-02-06 06:27:02)
pentru cei care fac asemenea fapte,injectia letala ar fii ceva lipsit de farmec.trasi in teapa precum tatarii!jur ca daca as avea puterea si ocazia sa o fac la careva,as faceo fara pic de remuscare!
raspunde »
zmeu5 (2011-02-02 12:19:32)
da, nicceldulce are dreptate, dar pana sa se ajunga la asa ceva intro tara "democrata" mai e mult. care e acel "conducator" care sa asculte vointa poporului? nici dak va mai fii o noua revolutie nu se va schimba nimic, pt k populatia e prea ocupata cu "privitul in ograda vecinului" decat cu ceea ce fac "distinsii alesi" care doar isi bat joc de noi in fiecare zi, iar noi suntem doar indifirenti.......... Trist, Jalnic, Fara cuvinte.............
raspunde »
nicceldulce (2011-02-01 23:16:43)
daca cineva cu putere si influentza ar ,,provoca'' un referendum privind reinstituirea pedepsei cu moarte va asigur ca ar fi votat in proportzie de peste 90% cu DA . doar asa ar mai putea fi stavilita criminalitatea in romania. mai mult , pedeapsa cu moartea ar trebui extinsa si la violuri soldate cu traume psihice , incesturi , trafic cu stupefiante si substantze deosebit de nocive si radioactive. -- judecatori care dau sentintze ,,dupa ureche'' si apoi la curtea europeana se dovedeste contrariul , sa plateasca ei insi-si pana laultimul leu prin confiscarea tuturor averilor si munca silnica in puscarie pe perioada nedeterminata pana acoperirea tuturor daunelor . fara apeluri recursuri si boli inchipuite ! eu unul m-as angaja calau fara simbrie.
raspunde »
ghever (2011-02-01 21:58:45)
mesajul taPolitistii de la Crima Organizata le pot oferi protectie victimelor. Le duc in adaposturi secrete, special create, unde le ofera consiliere psihologica si programe de reintegrare in societate.....unde? in Romania????
raspunde »