marime text:

Tanara de 25 de ani, injunghiata de sotul care o forta sa se prostitueze!

Fuga de acasa se plateste cu sange. Este ultima lectie pe care a primit-o in viata o tanara femeie din Arad. Avea 25 de ani si a incercat sa isi paraseasca sotul, care o umilea si o forta sa se prostitueze. Luni noapte insa, n-a mai rezistat de dorul fetitei ei de 8 ani si a vrut sa o vada. Asa ca s-a dus la vechea adresa, impreuna cu un prieten, care ii promisese ca o va scapa din iad si o va lua de nevasta. Niciunul dintre ei nu s-a gandit insa ca barbatul gelos le va intinde o capcana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotul parasit a asteptat-o pe Carmen gata de razboi. Barbatul isi chemase prietenii in ajutor, hotarat sa se razbune pe femeie si pe noul ei iubit. Erau adunati cu totii in fata casei.

In total, opt oameni, in frunte cu sotul furios, au fost gata sa faca moarte de om. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori. Carmen a fost dusa la spital in agonie si n-a mai rezistat mult.

La locul ambuscadei, politistii au gasit si un cutit plin de sange. Sotul a fost cel care i-a aplicat lovitura de gratie. Iubitul este distrus de cand a vazut totul cu ochii lui. El chiar spera sa o salveze de viata plina de chin si umilinta si a tinut-o de mana pana cand si-a dat sufletul.

Principalul suspect nu recunoaste ca isi exploata sexual sotia si incearca o explicatie ciudata pentru batalia de luni noapte: "Au vrut sa fure fetita. Ea a zis ca-mi da 30.000 de euro pe fetita".

Daca judecatorii il gasesc vinovat de moartea nevestei, individul poate primi 20 de ani de inchisoare, iar fetita lor va creste prin straini.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu