marime text:

Tanar, spaima postasilor, arestat din nou! A talharit si in timp ce era cercetat in libertate!

Cercetat in stare de libertate dupa ce a jefuit un postas din Sannicolau Mare, un tanar de 26 de ani a avut ragazul sa mai dea inca o lovitura. Ajutat de mai multi amici, a jefuit inca o postarita in scara unui bloc din Timisoara, in toamna anului trecut. A disparut atunci cu peste 40.000 de lei si pentru a i se pierde urma, a fugit in Spania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Principalul suspect in acest caz de talharie s-a intors de curand in tara. Politistii l-au urmarit si l-au prins atat de rapid, incat tanarul nici macar nu a apucat sa reactioneze.

El va fi audiat de anchetatori si urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor, cu propunerea de arestare preventiva, pentru talharie.

Pana in momentul de fata, banii furati de la cei doi factori postali nu au fost inca recuperati. Oamenii legii incearca acum sa dea si de urma celorlalte persoane care l-au ajutat. Daca va fi gasit vinovat, tanarul risca sa-si petreaca urmatorii 20 de ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu