marime text:

Tanar prins intr-un liceu, avand asupra lui un cutit cu lama de 33 de CENTIMETRI!

Un tanar care avea asupra sa un cutit cu lama de 33 de centimetri a fost descoperit in incinta Grupului scolar "Toma Socolescu" din Ploiesti, acesta refuzand sa se legitimeze paznicului unitatii de invatamant inainte de a intra in scoala impreuna cu un prieten, cei doi nefiind elevi ai liceului.
Tanar prins intr-un liceu, avand asupra lui un cutit cu lama de 33 de CENTIMETRI!

Potrivit unui comunicat emis vineri de Gruparea Mobila de Jandarmi Ploiesti, un echipaj de jandarmi a fost solicitat sa intervina joi dupa-amiaza la Grupul scolar "Toma Socolescu" din municipiu, dupa ce doi tineri in varsta de 17 si 19 ani au intrat pe poarta unitatii de invatamant si au refuzat sa se legitimeze paznicului scolii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi au fost opriti de catre portarul unitatii de invatamant care le-a cerut legitimatia scolara. Tinerii au refuzat insa sa se legitimeze si au intrat in cladirea liceului, moment in care agentul de paza a solicitat interventia unui echipaj de jandarmi.

La controlul corporal, jandarmii au descoperit asupra unuia dintre cei doi tineri un cutit cu lama de 33 de centimetri.

Tanarul a fost dus la sediul gruparii Mobile de Jandarmi Ploiesti, unde au fost intocmite documentele de constatare a infractiunii de port ilegal de cutit in locuri sau imprejurari in care s-ar putea pune in pericol viata sau integritatea corporala a persoanelor, se precizeaza in comunicatul Gruparii Mobile de Jandarmi Ploiesti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu