marime text:

Tanar injunghiat, dupa ce i-a dat o palma rivalului, de fata cu iubita si prietenii lui!

Scene sangeroase la Tirgu Frumos, in judetul Iasi, unde un scandal intre doi tineri s-a incheiat cu lovituri de cutit. Victima de 23 de ani a ajuns la spital in stare critica, iar medicii au constatat ca lama i-a perforat  un plaman si a trecut foarte aproape de inima.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a pornit de la niste vorbe grele pe care agresorul i le-ar fi adresat bunicului victimei. Ca sa-l razbune pe batran, tanarul de 23 de ani si-a palmuit rivalul, chiar in fata iubitei si a prietenilor lui.

Reactia baiatului de 21 de ani a socat pe toata lumea. Furios la culme, acesta s-a inarmat cu un cutit si s-a napustit fara mila asupra celui care l-a umilit. Tanarul a incercat in zadar sa se baricadeze intr-o masina. Agresorul a intrat peste el si l-a injughiat. Acum a fost  retinut de politisti si este cercetat acum pentru tentativa de omor. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 12 ani de puscarie.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu