marime text:

Tanar injunghiat de 11 ori de hotul pe care l-a prins la furat in casa!

Atac sangeros miercuri noapte la Codlea, in judetul Brasov. Un tanar de 19 ani a ajuns la spital in stare grava, dupa ce un hot pe care l-a prins al furat in casa lui l-a injunghiat de 11 ori.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca baiatul a incercat sa-l opreasca pe barbatul care venise la furat, dar s-a ales cu rani grave. Hotul s-a facut nevazut, asa ca politia e in alerta.

Tanarul dormea linistit in casa pe care o imparte cu parintii, cand l-au trezit niste zgomote. Si-a dat seama ca are un vizitator nepoftit si cand s-a apropiat hotul a fugit. Tanarul s-a luat insa dupa el si a reusit sa-l prinda pe strada, la cateva case distanta.

A urmat o incaierare pe viata si pe moarte iar hotul care era inarmat a reusit sa-l raneasca grav pe tanar, intepandul de 11 ori cu cutitul. Baiatul a mai gasit totusi puterea sa se tarasca pana in casa si sa cheme ajutor.

Acum e internat la Terapie Intensiva la Brasov, in stare stabila. Se pare ca nu e pentru prima data cand casa tanarului e calcata de hoti. Saptamana trecuta cineva i-a furat doua drujbe, iar acum hotul poftise la o combina muzicala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu