marime text:

Tanarul impuscat de politisti, la Suceava, este in stare grava! Medicii i-au extirpat un rinichi

Tanar si certat cu legea, un sofer de 29 de ani, din Suceava, a crezut ca poate scapa de politisti daca nu opreste la semnal. Agentii s-au luat dupa el si l-au prins dupa zeci de kilometri.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.L-au incoltit pe o strada infundata, dar nici atunci suspectul nu a vrut sa se predea. A coborat si a incercat sa fuga insotit de prietenul sau.

Un glont l-a nimerit in abdomen, iar medicii l-au operat de urgenta si i-au scos un rinichi.

Avea motivele lui ca sa-i evite pe agenti. Este cercetat in doua dosare pentru ca a condus fara permis. Iar acum nici masina nu avea actele valabile.

Putin dupa miezul noptii, tanarul de 29 de ani, insotit de un prieten si doua fete, iese cu masina din Radauti. Un echipaj de politie ii face semn sa opreasca la un control de rutina. Dar suspectul ii ignora pe agenti si porneste intr-o cursa nebuna, cu politia in spatele lui.

Asa a gonit 20 de kilometri prin cinci localitati, pana la Vicovul de Sus. Aici au coborat cele doua fete din masina. Peste alti cinci kilometri, tanarul urmarit si prietenul sau au ajuns in Vicovul de Jos. Incercand sa scape de politisti, tinerii au intrat pe o strada infundata. Au coborat in graba si au fugit pe jos. In acel moment, agentii au tras focuri de avertisment in aer, apoi au indreptat pistolul spre ei. L-au nimerit pe sofer.

Imediat dupa impuscaturi, politistii au aflat motivul pentru care tanarul voia cu orice pret sa dispara.

In plus, masina nu avea dreptul sa circule in Romania, pentru ca actele ii expirasera. Politistii il cauta si pe amicul soferului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu