marime text:

Tanar gasit mort in apartamentul in care avea sute de pliculete de etnobotanice!

Un tanar de 29 de ani a fost gasit fara viata in apartamentul lui din Suceava. La prima vedere, cadavrul nu prezenta urme de violenta, insa anchetatorii au o banuiala in ceea ce priveste cauza mortii. In locuinta au gasit sute de pliculete, ce par sa contina etnobotanice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii cred ca tanarul le vindea "la negru", dar era si consumator.

Barbatul locuia cu mama sa intr-un apartament din Suceava. Era un tip extrem de discret, spun vecinii care abia il cunosc, desi locuia aici de ceva vreme.

Joi seara, sora barbatului l-a gasit fara suflare. La prima vedere, nimic nu sugera cauza decesului. In apartament erau insa peste 400 de pliculete ce par sa contina etnobotanice.

Trupul barbatului de 29 de ani va fi supus necropsiei, pentru ca anchetatorii sa afle ce l-a ucis.

Numai expertiza de laborator va putea spune cu certitudine daca substantele gasite in apartamentul tanarului sunt sau nu etnobotanice.

Alte analize vor stabili daca in organismul victimei erau urme de droguri si daca acestea i-au provocat moartea.

Surse care au vrut sa ramana anonime sustin ca barbatul a lucrat in urma cu ceva timp intr-un magazin de vise, iar cand acesta s-a inchis, ar fi continuat sa vanda etnobotanice, clandestin. In plus, el se afla in evidenta politistilor, dupa ce a avut mai multe condamnari pentru furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu