marime text:

Tanar gasit inecat intr-un parau. Era deprimat ca parintii lui nu pot fi impreuna

Un tanar de 26 de ani, din judetul Sibiu, a sfarsit intr-un mod cat se poate de trist, inecat intr-un parau din satul lui. Politistii trebuie sa afle acum daca se poate vorbi de sinucidere in acest caz sau daca tanarul a murit intr-un accident.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marius suferea teribil din cauza familiei sale destramate. Parintii lui au divortat cand el era mic si a crescut fara afectiunea mamei sale. Impreuna cu un frate, a ramas in grija tatalui, iar mama si doua surori s-au mutat la Bucuresti.

Cand a crescut mai mare, a inceput sa puna intrebari referitoare la mama sa si dupa ce a cunoscut-o, a suferit enorm pentru ca parintii lui nu pot fi impreuna. De atunci a intrat intr-o depresie adanca din care nu si-a mai revenit.

Localnicii din Sebesu de Jos au inlemnit cand au gasit sub un pod trupul tanarului. L-au recunoscut imediat si i-au auntat rudele de nenorocire.

De-abia dupa ce vor primi rezultatele autopsiei, politistii vor putea inchide acest dosar.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariueo... (2011-05-10 12:40:10)
il cunosteam pe marius dutuc baiatul inecat in apa sucevi imi pare enorm de rau pentru el si pentru frati lui dar cit despre parinti lui nu...sunt o vecina ii cunosteam enorm de mult daca copilul lor dispare de acasa ei au avizat politia si la biserica sa se roage pt el dar cum sa le spui si la vecini de pe scara si cei din imprejurime sati dea o mina de ajutor sati gasesti copilul nu??? disparuse cu 12 zile inainte si numai de 5 e mort in 6 zile atit polizia din suceava cit si parinti lui nu puteau sa mearga sal caute acest baiat 6 zile a stat in viata da vad ca nimeni nu sia dat interesul sal caute.... marius ne pare rau de tine odichestete in pace :( condoleante fratilor ca parinti nu merita
raspunde »