marime text:

Tanar cu viitor - a furat doua masini intr-o saptamana, chiar daca are doar 17 ani

La o saptamana dupa ce a furat o masina si a petrecut si o noapte in arestul politiei, un elev de 17 ani din Brasov a recidivat. A plecat intr-o "plimbare" de trei zile, de data aceasta cu autoturismul unei cunostiinte.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel pe care adolescentul l-a lasat pieton este un prieten de-al parintilor sai. I-a luat cheile cand omul a venit in vizita si a disparut cu masina lui.

Dupa trei zile in care baiatul a forjat masina prin tot orasul si si-a scos la plimbare toti prietenii, i-a rupt planetara si a abandonat-o pe o strada din Brasov. Asa l-a prins si politia.

Masina a fost recuperata, dar proprietarul nu se poate folosi de ea pana nu ii face reparatii capitale.

Minorul are un trecut bogat in infractiuni. In urma cu o saptamana a plecat cu un autoturism dintr-un targ second hand, dupa ce a reusit sa-l pacaleasca pe proprietar ca este major si are si carnet de conducere. Pentru asta dar si pentru alte furturi a fost cercetat de polite dar i s-au tot dat sanse se sa indrepte pentru ca este minor..
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu