marime text:

Tanar cercetat de politie pentru ca a intretinut relatii sexuale cu viitoarea sotie de 12 ani

Un tanar de etnie roma din comuna constanteana Castelu, in varsta de 18 ani, este cercetat de politisti pentru ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu viitoarea sa sotie, care are numai 12 ani.
Tanar cercetat de politie pentru ca a intretinut relatii sexuale cu viitoarea sotie de 12 ani
Potrivit politistilor constanteni, plangerea a fost facuta de un unchi al fetei, care le-a declarat anchetatorilor ca, potrivit unei intelegeri intre familia minorei si cea a lui Serhan Achim, conform traditiilor specifice etniei rome, cei doi urmau sa se casatoreasca.
 
Din acest motiv, fata locuia de aproximativ o saptamana impreuna cu familia tanarului, iar actul sexual s-ar fi petrecut chiar in noaptea de Revelion.
 
Unchiul fetei a depus, luni, pangere la Politie, iar copila urmeaza sa fie dusa la Serviciul de Medicina Legala Constanta in vederea examinarii medico-legale.
 
"De asemenea, a fost sesizat si Serviciul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Castelu, in vederea luarii masurilor corespunzatoare de protectie a minorei", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Gelu Manolescu.
 
Serhan Achim este cercetat, in prezent, de catre politisti pentru act sexual cu un minor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu