marime text:

Un baiat de 16 sustine ca a fost batut de doi politisti, ca sa recunoasca un furt!

"Ne-au nenorocit copilul fara niciun motiv", plang doi parinti din judetul Cluj, care ii acuza pe doi politisti si un jandarm ca le-ar fi batut baiatul de 16 ani, ca sa recunoasca un furt de care nu stia nimic. Excesul lor de zel l-a bagat in spital pe copil.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Antoniu fusese sa-si viziteze un unchi, dar a venit acasa abia spre dimineata, clatinandu-se pe picioare si plin de vanatai. Le-a spus alor sai ca o patrula l-a inghesuit in scara unui bloc, l-a incatusat si l-a dus la sectie, unde ar fi fost lovit ore in sir cu bastonul de cauciuc.

Superiorii subofiterilor au inceput o ancheta, pe baza reclamatiei depuse de parintii baiatului. Daca se va dovedi ca povestea lui e adevarata, atunci ei risca sa-si piarda chiar slujbele.

Copilul n-a mai avut niciodata probleme cu legea, iar parintii lui cred ca a fost ales drept tap ispasitor in locul adevaratilor autori ai furtului, pentru ca politistii voiau sa solutioneze cu orice pret dosarul.

Parintii baiatului spun ca indiferent de rezultatele anchetei pe care o vor face superiorii celor doi politisti si cei ai jandarmului, ei se vor adresa oricum si judectorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu