marime text:

Talharul de la casa de schimb valutar din fata Guvernului este un olandez!

Barbatul care a jefuit, miercuri seara, o casa de schimb valutar din Capitala si a lovit-o pe casiera cu pumnul in fata, a fost prins de politisti joi dimineata.
Talharul de la casa de schimb valutar din fata Guvernului este un olandez!
Suspectul este un cetatean olandez, in varsta de 30 de ani.
 
Barbatul este suspectat ca a furat 1.000 de euro, 300 de dolari, precum si o suma in lei, dupa ce a intrat intr-o casa de schimb valutar, unde a lovit-o cu pumnul in fata pe casiera.
 
Tanarul a intrat in casa de schimb amplasata pe Bulevardul Iancu de Hunedoara si i-a cerut casierei un pahar cu apa. In timp ce femeia ii aducea paharul, suspectul a lovit-o cu pumnul in fata si a furat 1.000 de euro, 300 de dolari si o suma in lei, dupa care a fugit.
 
Autoritatile romane au anuntat Ambasada Olandei la Bucuresti, pentru ca cetateanul olandez sa beneficieze de asistenta consulara.
 
Olandezul a fost ridicat de politisti, joi la pranz, in jurul orei 12.00 si dus la Sectia 1 Politie pentru audieri.
 
Angajata casei de schimb valutar din Sectorul 1 al Capitalei, ar putea fi cercetata pentru neglijenta, dupa ce politistii au constatat faptul ca si aceasta are o parte de vina in cazul jafului petrecut miercuri seara, intrucat femeia nu trebuia sa il invite pe agresor in camera cu seif. Ea nu avea voie sa intre in contact direct cu clientii, insa nu a respectat aceste prevederi si l-a invitat pe agresor sa bea un pahar cu apa in incaperea unde se afla si seiful cu bani.
 
Totodata, patronul casei de schimb valutar ar putea fi sanctionat pentru ca nu a incarcerat bine seiful in care erau tinuti banii si nu avea montat un sistem de camere video de supraveghere functional.

Cetateanul olandez se afla in Romania din luna februarie cu viza de turist, si locuia intr-un apartament din cartierul Berceni, impreuna cu prietena sa romanca.

Olandezul le-a spus politistilor ca a venit in Romania pentru a incerca sa infiinteze o firma de produse electronice, insa finantatorii sai americani au intarziat cu plata banilor, astfel ca acesta intrat in criza, acesta fiind momentul in care a decis spargerea de la casa de schimb valutar.
 
Barbatul este la prima abatarere si urmeaza sa fie interogat in continuare in prezenta unui translator.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu