marime text:

Talhari la drumul mare! Aruncau cuie pe sosea si atacau victimele cand isi schimbau roata!

Mai rau ca-n Vestul Salbatic, o banda de talhari ii ataca pe oameni la drumul mare. Mai multi patroni, care veneau in Capitala sa cumpere marfa, au fost batuti si jefuiti. Infractorii au actionat in aceeasi zona: o portiune din soseaua ce leaga Alexandria de Capitala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce le-au luat banii victimelor, au disparut in noapte, ajutati de masini puternice. Politistii din doua judete sunt pe urmele lor.

Printr-un adevarat cosmar auun om si sotia lui, aproape de localitatea Draganesti Vlasca. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mai sunt in viata.

Totul incepea la o trecere de pietoni, unde cativa dintre membrii retelei stateau special, pentru a-i incetini pe soferi. Aruncau apoi cuie pe asfalt, iar cateva sute de metri mai incolo, oamenii observau ca au pana. Oamenii erau asteptati apoi la iesirea din localitate. Odata ce opreau ca sa-si schimbe roata, erau victime sigure

Si alti oameni au cerut disperati ajutorul politistilor. Mai ales ca unii dintre ei au fost amenintati si cu arme de foc, in aceeasi zona unde s-au comis si celelalte atacuri. Pana acum, au ramas doar cu bataia si cu banii luati, pentru ca nu au primit inca niciun raspuns de la anchetatori.

Indivizii sunt inarmati si extrem de periculosi. In plus, folosesc numere false, asa ca sunt greu de identificat. Pana sa-i prinda, politistii i-au sfatuit pe oameni sa mearga mai multi odata si sa aiba grija.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu