marime text:

Taiata in bucati, fiarta si data de mancare copiilor strazii. Criminalul, trimis la spanzuratoare

Un craniu descoperit in gradina unui britanic a readus in atentia politiei din Anglia o crima oribila. Este vorba despre uciderea cu bestialitate a unei femei, al carui cadavru a fost taiat in bucati, fiert si dat de mancare copiilor strazii.
Taiata in bucati, fiarta si data de mancare copiilor strazii. Criminalul, trimis la spanzuratoare

Vaduva Julia Martha Thomas, in varsta de 55 de ani, a fost atacata in 1879 de menajara ei Kate. Femeia a fost impinsa pe scari, strangulata, transata si fiarta pentru a fi data de mancare copiilor de pe strada.

Autoritatile de la vreme respectiva au decis sa o spanzure pe menajera, desi nu au gasit niciodata trupul victimei. Abia acum , la mai bine de un secol de la crima, cadavrul a fost gasit. Proprietarul casei in care vaduva a locuit a vrut sa-si extinda proprietatea si a dat peste un craniu.

A anuntat politia, iar dupa o expertiza s-a ajuns la concluzia ca este vorba despre crima care a socat societatea de la 1879. Acum, craniul vaduvei Thomas va fi inmormantat intr-un cimitir.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAlbert (2011-07-06 23:08:45)
mai HAHA, tu tre` sa stii cel mai bn ce scursura era femeia care te-a adus pe lume...frustratule, din copilarie ti se trage, este?
raspunde »
dieangel (2011-07-06 22:54:59)
ma dute nu sunt bune la nimic zici tu...bai putzi si mumata tot femeie e si daca asa spui si de mama ta atunci e grav. toti care spuneti asa nu ati putea trai o zi fara o femeie. vai de capu tau!
raspunde »
haha (2011-07-06 22:54:04)
pe tine cine te-a facut jegule maricon nenorocit fara p*la vai de capul tau CRETIN.
raspunde »
dieangel (2011-07-06 22:53:01)
ma dute nu sunt bune la nimic zici tu...bai putzi si mumata tot femeie e si daca asa spui si de mama ta atunci e grav. nu e prima si nici ultima crima
raspunde »
HAHA (2011-07-06 22:11:59)
putin imi pasa....femeile sunt cele mai josnice creaturi ,ar s*ge p*la si la cadavre pentru bani ....niste jeguri umane care nu trebuiesc folosite decat pentru satisfacere si atat. De-al de monica gabor ...p.l.m ,de astea !
raspunde »