marime text:

Sute de camere de supraveghere instalate in Bucuresti, "cu ochii" pe motociclisti si vitezomani

Bucurestiul va fi un oras interzis pasionatilor de viteza, anunta politistii, hotarati sa reduca numarul accidentelor. Sute de camere ii vor pandi pe soferii care nu respecta legea in trafic. Sunt vizati si cei care zboara pe doua roti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul din 60 de motociclisti este implicat intr-un accident grav si in jumatate din cazuri vina ii apartine.

Viteza excesiva, conducerea imprudenta si schimbarea benzii fara semnalizare - iata principalele greseli pe care le fac motociclistii vinovati de accidentele in care, anul trecut, 202 persoane si-au pierdut viata si alte 1.200 au fost ranite.

Daca si-ar da seama de pericolul la care se expun atunci cand nu sunt prudenti, ar fi mai putine victime, cred politistii, care spera sa reduca numarul accidentelor prin campanii agresive.

Cifrele arata ca vina in aceste tragedii este impartita aproape in mod egal intre motociclisti si soferi, mai ales ca sunt tot mai multe vehicule pe doua roti in trafic.

De cealalta baricada stau soferii care ii acuza pe motociclisti ca nu respecta regulile de circulatie si se comporta ca niste sinucigasi in trafic.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu