marime text:

Suspecti in cazul furtului de 1 milion de euro, prinsi in vama! Vezi cati bani aveau la ei!

Se strange latul. Politistii prahoveni spun ca au dat de urma hotilor care au furat milionul de euro ascuns de o ploiesteanca intr-o casa nelocuita. Sunt opt suspecti in acest dosar, iar patru dintre ei au fost prinsi duminica seara, in vama Nadlac, in timp ce incercau sa fuga in Spania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei patru suspecti, doi barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 22 si 32 de ani, erau dati in consemn la frontiera. Politistii i-au descoperit intr-un autocar cu destinatia Spania. Cei patru aveau la ei 10.000 de euro, despre care au declarat ca i-au gasit intr-o balastiera din Ploiesti.

Se pare ca suspectii au cheltuit o mare parte din milionul furat. Asta le-a dat de banuit politistilor si asa s-a format cercul celor opt suspecti care, o vreme, au fost fost supravegheati. Apoi au urmat audieri si noua perchezitii domiciliare, in urma carora s-ar fi gasit o parte din bani.

Curand, spun anchetatorii, se vor face si arestari in acest dosar.

Cei patru suspecti retinuti duminica seara in vama Nadlac au fost intorsi din drum si dusi direct la Ploiesti. Anchetatorii spera ca audierea lor sa-i conduca si la ceilalti suspecti si la restul banilor, in cazul in care a mai ramas ceva din milionul de euro furat.

Uriasa suma ii apartine unei femei de 60 de ani care, neincrezatoare in banci, a decis sa tina acasa banii obtinuti in vanzarea mai multor terenuri. O vreme i-a purtat cu ea oriunde se ducea. Apoi i-a ascuns in casa nelocuita a parintior sai. Cand a costatat ca nu mai sunt banii, a reclamat furtul la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu