marime text:

Suspect in cazul jafului de la Banca Transilvania, banuit ca a dat lovitura si la o benzinarie!

Unul dintre tinerii judecati in stare de arest pentru jaful produs, in februarie 2009, la o sucursala a Bancii Transilvania din Cluj-Napoca, Bogdan Baciu, a fost identificat de politisti ca principal suspect intr-un caz de talharie armata la o benzinarie din municipiu, din martie anul trecut.
Suspect in cazul jafului de la Banca Transilvania, banuit ca a dat lovitura si la o benzinarie!

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de Politia Judeteana Cluj, un tanar in varsta de 21 de ani, din Cluj-Napoca, a fost identificat de politisti ca fiind principalul suspect in cazul jafului armat de la o benzinarie din municipiu, in luna martie 2009, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bogdan Baciu este suspectat ca, in noaptea de 20 spre 21 martie 2009, a intrat intr-o statie de carburanti din Cluj-Napoca si, dupa ce a amenintat casierul de serviciu cu un pistol, a furat 1.400 de lei, se arata in comunicatul Politiei.

Potrivit sursei citate, la inceputul lunii iulie 2010, politistii au inceput urmarirea penala fata de acesta, iar, in urma probatoriului administrat, cauza a fost inaintata Parchetului Judecatoriei Cluj-Napoca, cu propunere de trimitere in judecata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat, duminica, corespondentului MEDIAFAX ca tanarul suspectat in acest caz este Bogdan Baciu, judecat si in cazul jafului de la Banca Transilvania din Cluj-Napoca, petrecut in februarie 2009, acesta aflandu-se in prezent in arest la Penitenciarul de Maxima Securitate Gherla.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu