marime text:

Suporterii unei echipe din Bucuresti se drogau inainte de meciuri si chiar in tribune!

Comportamentul salbatic al unora dintre suporterii romani a intrat si in atentia politistilor de la departamentul Antidrog. Acestia au prins mai multi microbisti, cand se drogau inainte de a merge pe stadion sau chiar in tribune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Opt studenti, care ii aprovizionau constant pe fanii echipei Rapid cu doze de canabis, dau acum explicatii.

Zeci de suporteri ai Rapidului ar fi fost clientii unei retele de traficanti de canabis. Ofiterii Antidrog i-au surprins si cumparand si drogandu-se, atat inainte de a intra pe stadion, cat si in timpul meciurilor.

Asadar pe langa ura dintre galerii si cea pe care microbistii le-o poarta fortelor de ordine, manifestarile din tribune pot avea si aceasta explicatie.

Declaratiile vin dupa luni bune de ancheta, in care anchetatorii s-au infiltrat in randul suporterilor, dar si printre cei care le furnizau drogurile - opt studenti. 

Au urmat imediat descinderile in casele tinerilor. Toti cei opt suspecti au fost arestati preventiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu