marime text:

Superafacere imobiliara: a inchiriat un apartament de lux si l-a golit complet!

Semnal de alarma pentru toti proprietarii de apartamente care nu stiu cum sa investeasca mai mult in renovare, ca sa castige la chirii. Atentie! Deveniti automat si tinta hotilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai nou, infractorii cauta case frumoase, le inchiriaza in regim hotelier si le lasa gol-golute. Un astfel de individ s-a cazat prin locuintele din Bucuresti. Proprietarul nu s-a gandit o clipa ca in loc de un o chirie mai mare s-ar putea alege cu o paguba de zeci de mii de lei.

Personajul nostru a primit cheile locuintei extrem de usor, doar in baza unei hartii fara valoare, care tinea loc de carte de identitate. Era copia unui buletin, la care adaugase fotografia sa. A cerut apartamentul pentru trei zile si a platit in schimb 150 de euro.

Imediat ce s-a vazut in casa, omul s-a apucat de strans. Tot. Absolut tot. Le-a dus apoi pe la rude si prietenii din Prahova si Ialomita, cu gandul sa le vanda. Nu a apucat insa, caci proprietarul i-a alertat pe politistii de la Sectia 11. Acestia au recuperat toate lucrurile, in valoare de peste 20.000 de lei, iar individul a fost arestat preventiv. Agentii ii cauta si pe cei ce l-au ajutat si ii sfatuiesc pe proprietarii care au patit la fel sa depuna plangere.

Pe de alta parte, le recomanda celor care inchiriaza  sa solicite actele de identitate in original si daca este posibil, sa aiba in bloc un om de baza, care sa ii anunte cand observa ceva suspect.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu