marime text:

Suparat ca a fost lovit cu o scandura in cap, a injunghiat mortal un om!

Ce poate face un pahar in plus de alcool dintr-un om? L-a transformat, de pilda, pe un barbat de 45 de ani, din Alba, intr-o fiara dezlantuita, care si-a ucis un vecin si si-a ranit propriul fiu de 14 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nici amicul care a sarit sa-i desparta nu a scapat prea usor. Scena sangeroasa s-a petrecut la un bar, unde a izbucnit din senin o bataie generala.

Agresorul si baiatul lui s-au dus la barul din Mihait sa se cinsteasca: baiatul cu un pahar de suc, iar tatal cu niste tarie. Barbatul de 45 de ani a pierdut insa socoteala paharelor si s-a luat la cearta cu niste clienti, dintr-o nimica toata. Imediat, s-a ajuns la lupta corp la corp.

La un moment dat, enervat ca ii arunca numai vorbe de ocara, vecinul l-a lovit in cap cu o sacandura. Atunci, agresorul a scos un cutit si a inceput sa loveasca in dreapta si in stanga. Baiatul lui a incercat sa-l opreasca, dar s-a ales si el cu niste taieturi, din fericire nu foarte grave.

Ranit a fost si un alt client aflat in bar, insa cel care a platit cu viata a fost vecinul de 39 de ani, care indrazise sa-l loveasca. Dupa ce a fost injunghiat, a pierdut prea mult sange ca sa mai poata fi salvat. Cand si-a revenit din betie si din criza de furie, agresorul a constatat ca era deja dupa gratii.

Baiatul de 14 ani nu a necesitat spitalizare, in schimb, celalalt vecin care intervenise in bataie este ranit destul de serios.

Parintii barbatului de 39 de ani au primit cu multa durere vestea ca fiul lor s-a prapadit si vor acum rabunare.

Politistii au pus mana imediat pe barbatul de 45 de ani. Sunt destule acuzatii ca sa il tina pe agresor cel putin 20 de ani in puscarie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu