marime text:

"Sunt eu, nepotul vostru - am venit sa va jefuiesc!"

Pornind de la ideea ca ochii care nu se vad se uita, un escroc din Timisoara s-a gandit ca este momentul sa faca bani de pe urma batranilor. Individul a inventat tot soiul de povesti cu rude indepartate, care au mare nevoie de bani si a batut din usa-n usa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul in varsta de 21 de ani a batut cu tupeu la usa batranilor si le-a spus senin ca face parte din familie.

Culmea a si nimerit-o. Oamenii au o nepoata in Arad, care are la randul ei un fiu. Nu l-au vazut de multi ani pe baiat, asa ca l-au crezut pe necunoscut.

Dupa ce le-a luat banii, pungasul s-a intors cu o sacosa plina de fructe, in semn de multumire. Incantati pensionarii s-au hotarat sa isi sune nepoata sa vada cum se simte si asa au aflat ca femeia este bine sanatoasa.

Imediat dupa au cerut ajutorul politiei. Tanarul a folosit aceeasi reteta ca sa escrocheze si alti varstnici creduli. Cu totii sunt asteptati la politie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu