marime text:

Subofiter SRI, arestat in dosarul in care Adrian Minune si Florin Salam sunt urmariti penal!

Se strange latul in dosarul in care Adrian Minune si Florin Salam sunt urmariti penal, iar fiul lui Nutu Camataru este acuzat de tentativa de omor. Ultimul care a picat este un angajat SRI, arestat pentru favorizarea infractorului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Subofiterul arestat pentru favorizarea infractorului se numeste Corneliu Stefan si lucreaza la o unitate militara a Serviciului Roman de Informatii. Barbatul frecventa clubul in care a avut loc tentativa la omor din septembrie si este chiar unul dintre apropiatii sefului agentilor de paza de la localul respectiv.

Anchetatorii au o serie de interceptari in care subofiterul il invata pe prietenul sau ce sa declare in fata procurorilor, fara a le da acestora amanuntele reale legate de ce s-a intamplat pe 19 septembrie. Barbatul a fost arestat preventiv 29 de zile.

In acest dosar, printre persoanele urmarite penal se numara si Adrian Minune - acuzat tot favorizarea infractorului si Florin Salam, pentru marturie mincinoasa.

Din discutiile interceptate reiese ca angajatul serviciului secret se asigura ca numele lui nu va fi pomenit de martorii tentativei de omor, in fata politistilor.

Discutia a avut loc la o saptamana dupa incidentul petrecut in club. Suspectul i-a dat de inteles celui care fusese martor la agresiune ca e mai bine sa taca.

Din convorbirile telefonice purtate, procurorii au mai aflat ca patronul clubului si-a amenintat angajatii ca daca nu vor declara ce vrea el, ii va da afara. Cand insa acestia au fost pusi fata in fata cu stenogramele, au recunoscut totul.
Si anume ca in noaptea de  19 septembrie, fiul lui Nutu Camataru ar fi injunghiat o persoana, deranjat ca era impiedicat sa discute cu niste tinere.

La incident au fost martori si cei doi manelisti, Adrian Minune si Florin Salam, care initial au negat acest lucru. Dupa ce au fost pusi sub acuzare, cei doi si-au adus aminte brusc ce au vazut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu