marime text:

Disperarea unei mame - "Ajutor, mi-a fost rapit copilul!"

Mi-a rapit fetita, chiar de langa mine! Este strigatul disperat al unei mame din judetul Cluj, care s-a trezit fara copila de 4 ani, dupa ce tatal ei a luat-o cu forta. Cei doi fosti iubiti se cearta de mai bine de 2 ani si dupa procese interminabile inca nu s-a decis cu cine ramane copila.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama fetitei este disperata.Vineri seara in timp ce se intorcea acasa, fostul ei iubit a venit la ea a bruscat o si i-a luat copila dupa care s-a facut nevazut intr o masina. Femeia stia ca o duce acasa la el insa nu l-a urmarit, ci s-a dus direct la politie.

A contactat si un avocat cu ajutorul caruia spera sa recupereze fetita chiar daca si tatal are la mana la fel ca si ea o sentinta judecatoreasca prin care ii este incredintata copila. Procesul nu este finalizat asa ca niciunul dintre parinti nu are de fapt in acest moment tutela absoluta.

Intre timp politistii ii audiaza pe amandoi parintii ca sa afle adevarul despre cele intamplate vineri, dar ei nu pot decide cu cine trebuie sa ramana fetita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu