marime text:

Stewardesa amenintata cu un cutit intr-un zbor Paris - Roma!

Un kazah a incercat duminica seara sa imobilizeze o insotitoare de bord intr-un avion al companiei Alitalia, declarand ca intentioneaza sa deturneze aparatul catre Tripoli, insa a fost neutralizat de personalul de bord si de pasageri, relateaza AFP.
Stewardesa amenintata cu un cutit intr-un zbor Paris - Roma!
Valeri Tolmacev, aflat intr-o stare de agitatie pronuntata si inarmat cu un cutit, s-a apropiat de una dintre insotitoarele de zbor aflate la bordul cursei AZ329, care zbura pe ruta Paris - Roma.
 
Barbatul a incercat sa o imobilizeze pe insotitoarea de bord, declarand ca vrea sa deturneze catre Tripoli avionul cu 131 de pasageri la bord.
 
Tolmacev, in varsta de 48 de ani, a fost neutralizat rapid de personalul avionului si de pasageri, care au profitat de un moment de neatentie pentru a-l tranti la podea si a-l transporta la locul sau, unde i-a fost administrat un sedativ.
 
Agresorul este consilier al delegatiei Kazahstanului la sediul UNESCO de la Paris si nu avea rezervare la nici un hotel din Roma, nici o destinatie clara in capitala Italiei.
 
Avionul a aterizat fara incidente pe aeroportul international Fiumicino in jurul orei locale 22.05 (23.05, ora Romaniei).
Barbatul, care nu are antecedente judiciare si nici legaturi cu terorismul international, a fost retinut de politia de frontiera italiana.
 
Insotitoarea de bord a suferit rani usoare in urma incidentului, insa Alitalia a precizat ca starea sa de sanatate nu este ingrijoratoare.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuturcul (2011-04-26 14:25:14)
nu sa intamplat nimic intradevar... este o stire falsa oameni buni! astfel de stiri mai rasar ca pulile in sus ca sa bage frica in oameni despre ''terorismul'' care exista. In primul rand daca ''acesta chestie'' sar fi intamplat cum au putut cei de la controale sal lase pe ''kazahul ala'' sa urce la bord cu un cu un cutit. este totul doar un circ! au pus si eu un nume la ''ala'' de kazahstan'' si imediat lumea se panicheaza ca vai doamne numai de pe acolo vin aia! Ganditi logic oameni buni! Priviti imaginea din ansamblu!
raspunde »