marime text:

Spargere si amenintari la Constanta: unul dintre suspecti a aratat unde a ascuns armele furate

Doi soti din judetul Constanta, care nu mai au liniste de cand le-a fost sparta casa, au fost martori vineri la reconstituirea facuta de politisiti, cu unul dintre suspecti. El le-a aratat anchetatorilor unde a ascuns impreuna cu complicii sai armele furate din casa oamenilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Singurul suspect retinut in acest caz a recunoscut totul si nu numai atat, le-a aratat anchetatorilor unde sunt cele trei pistoale furate. Acum acestea sunt probe la dosar.

Spre nemultumirea celor doi soti pradati, cei doi complici se afla inca in libertate. Politistii spera ca dupa descoperirea celor trei pistoale, cand vor prezenta cazul din nou in instanta, judecatorii vor decide cercerarea lor in stare de arest.

Din pacate, imediat dupa ce judecatorii au descis ca ei nu reprezinta un pericol, victimele furtului ar fi primit amenintari chiar din partea celor doi complici. Ramane de vazut ce se va intampla acum, cand procurorii vor merge din nou cu cazul in instanta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu